Amit a személyi kölcsönről és a kalkulátorról tudni kell

A kedvező feltételek miatt igazán népszerű a személyi kölcsön. Összegyűjtöttük, hogy miért veszik sokan igénybe. És hogyan számolják ki a hitelkalkulációval a felhasználás lehetőségeit.

 

Számolhat a kölcsönkalkulátorral

  1. Áttekinthető

Egy kölcsön igénylésekor szinte mindenkinek fontos, hogy kiszámítható legyen a törlesztés. Ne változzon a kamat, ne módosuljanak a törlesztőrészletek. A személyi kölcsön éppen ezt kínálja, hiszen a törlesztés és a kamat is fix a futamidő végéig. A személyi kölcsön kalkulátorral tájékozódhatunk a részletekről.

  1. Gyors

A személyi hitel sokszor egy hirtelen jött problémát hivatott megoldani. Márpedig amikor baj történik, vagy váratlan költség lép fel, akkor kevés idő van megtalálni a megoldást. A személyi kölcsön igénylése gyorsan zajlik, hamar elbírálják a kérelmet.

  1. Nem kell kezes

Részben azért is juthatunk vele egyszerűen pénzhez, mert az igényléséhez kezest és fedezetet sem kérnek.

  1. Jelentős összeg

A céljainktól és a lehetőségeinktől függ, hogy mekkora összeget igénylünk. A konstrukció keretében azonban akár 10 millió forintot is lehet kérni.

  1. Szabadon felhasználható

A személyi hitelt bármire költhetjük. Az összegből juthat autóvásárlásra vagy a ház felújítására. Sőt ha akarjuk, a lakásfelújítási támogatás önerejét is biztosíthatjuk belőle.

  1. Tájékozódni a hitelkalkulátorral

Mielőtt belevágunk, a személyi kölcsön kalkulátorral könnyen áttekinthetjük a lehetőségeinket. A kölcsönkalkulátor az aktuális jövedelmi adataink és a hitel részleteinek függvényében megmutatja, hogy milyen futamidőre mekkora lehet a törlesztőrészlet.