Zenélő forgó babajáték a legkisebb korosztálynak

babajáték

A zenélő forgó babajáték fontos velejárója az újszülött első hónapjainak, hiszen ezzel szórakoztatja, fejleszti magát, ismerkedik a különféle hangokkal, színekkel és formákkal. Az első év egy ember életében rengeteg változással jár, úgy fizikailag, mint szellemileg. A babajáték nemcsak egy kelléke a gyerekszobának, hanem fontos eszköze a fejlődésnek és a kicsi szórakoztatásának. A zenélő forgó babajáték az első olyan eszköz, aminek jelen kell lenni a pici szobájában, hiszen ez megnyugtatja, kikapcsolja, ugyanakkor rengeteg hanggal, fénnyel és formával megismerteti. Az egészen pici babák hihetetlen módon képesek befogadni az új impulzusokat. Figyelnek, megfigyelnek dolgokat, érdeklődőek, mivel nekik minden teljesen új. Imádják a szüleik és testvéreik hangját, az altatódalokat és az izgalmas fényeket. Az olyan babajáték, amelyik zenél, fényeket bocsát ki vagy mozog, számukra rendkívül érdekes, hiszen egyszerre több érzéküket is stimulálja. A hangokat eleinte csak megfigyelik, de később fel is ismerik, ahogy a játékok formáit is.

Az első babajáték legyen színes, adjon ki hangokat és fényeket!

A színek és nem túl erős fények remekül stimulálják a látást, a dallamok pedig a hallást és a koncentrációt egyaránt fejlesztik. Az okosjatek.hu webáruházban kizárólag olyan termékek kaphatóak ebben a kategóriában, amelyek biztonságosak és jó minőségűek, kiválóak az újszülötteknek, ahogy a pár hónapos babáknak is. Az ilyen babajáték keresztelőre vagy babalátogató ajándéknak is remek, de akár a pici születése előtt is megajándékozhatjuk az szülőket a gyermekük egyik első játékszerével.

A zenélő forgó babajáték garantáltan a pici egyik legkedvesebb eszköze lesz!

Amikor megtudjuk, hogy a családba hamarosan egy új kis élet érkezik, szeretnénk neki minden szépet és jót megadni. A zenélő forgó babajáték remek ajándék, már a pici születése előtt is. Természetesen érdemes egyeztetni a szülőkkel, hogy ne vegyünk több hasonló terméket a család többi tagjával. Tanácsos kikérni a véleményüket is az adott játék paramétereit, jellemzőit illetően, azonban, ha szabad kezet kapunk, akkor tudjuk, hogy hol lehet ilyesmit első osztályú minőségben és persze jó áron találni. Az Okosjáték webshopban a Jabadabado zenélő forgó babajáték igazán szép és hasznos kiegészítője a szobának, a kiságynak, de akár a pelenkázónak is. Ez a kiságyforgó meseszép a bájos macikkal és nyuszikkal.

Lágy dallamával megnyugtatja és elaltatja a picit, aki fölött a csodaszép textilfigurák forognak, ha felhúzzuk a zenélő szerkezetet. Az árban is nagyon jó eszköz babaváró bulikra remek meglepetés, hiszen a családnak hasznos, de az ajándékozó költségvetését sem terheli meg nagyon. A legtöbb újdonsült szülő kissé ügyetlen a babajátékok és egyéb eszközök összeszerelésében, de itt még ilyen gond sem fog fellépni. Ezt ugyanis nem kell összeszerelni, a rögzítése pedig roppant egyszerű. Amennyiben szép és értékes dolgot keresünk egy pici babának, nem is kell tovább menni, hiszen ezt bármikor megrendelhetjük az online boltból. Kedvező szállítási feltételek mellett, néhány munkanap alatt eljut a megadott címre.