Fitness szalag vásárlás – mi és miért jó az erősítő gumiszalag?

szalag

Fitness szalag vásárlását fontolgatja, de nem tudja, hogy mi is és mire jó ez a sporteszköz? Akkor most segítünk, tudjon meg többet erről az igen hasznos gumiszalagról!
Az erősítő gumiszalag, más néven fitness szalag ma már a testedzések nélkülözhetetlen eszköze, köszönheti ezt a fokozatos ellenállásában rejlő lehetőségeknek. Ez az eszköz a teljes testet átmozgatja és akár a zsebben is elfér, így bárhová magával viheti. Az erősítő gumiszalaggal végzett gyakorlatokat csak szépen lassan lehet kivitelezni, így a teste folyamatosan leterhelés alatt áll az edzések során és izomzatát eredményesen tudja edzeni. A fitness szalag ténylegesen hozzájárul az izomzat erősítéséhez úgy, hogy közben az ízületeket védi a negatív behatásoktól. A különböző színű gumiszalagok, különböző erősségűek, így mindenki életkorának és edzettségi állapotának megfelelő erősségű szalagot tudja kiválasztani.

Az erősítő gumiszalag előnyei:

• hatékony izomerősítést és alakformálást biztosít a fitnesz és a mozgásterápia bármely területén
• a különböző színek különböző erősséget tükröznek, így mindig az edzéseknek megfelelő erősségű szalagot választhatja
• egyes gumiszalagok esetén ki tudja számolni, mekkora súlynak (kg) megfelelően végzi gyakorlataidat
• kíméli az ízületeket és nagyon hatékony, mert folyamatos terhelést nyújt
• korlátlan a felhasználása az állóképesség és mobilitás növelésére
• kis helyen is elfér, így bárhová magával viheti
Ha fitness szalag vásárlása mellett dönt, forduljon a Capetan Sport sportszer áruházához, a fitness szalagok széles választékával várjuk!”