Mire használható fel a babaház?

babaház

Meglepni a gyerekeket nem mindig egyszerű feladat, kivéve, ha jelzik már jó előre, hogy pontosan mire lenne szükségük. Legyen szó leányokról vagy kisfiúkról a babaház minden esetben kiváló választásnak számít. Ez a játék voltaképpen a való élet egy kicsinyített mását jelenti, amiben minden lakó a saját életünk egy kulcsszereplője lehet. A picik ennek megfelelően alakíthatják a szereplők életét, hozhatnak be újabb személyeket, vagy éppen távolíthatnak el régieket, ahogy ez a mindennapokban is megtörténik olykor.

A babaház kiválasztása egy igen komoly feladat, amit nem szabad elkapkodni. A jatektenger.hu oldalon találni fogunk olyan típusokat, amik között biztosan rálelünk a megfelelő alkotásra. Az 1:12-es méretarányú Melissa & Doug Emeletes fa babaház lifttel ellátva nagyon remek teret nyújt a kiteljesedéshez. A lurkók keze könnyedén beér minden szobába, így tetszés szerint alakíthatják az ott élők életterét. Több élethű bútordarabbal van kiegészítve a babaház, így valóban minden szükséges eszköz adott a szerepjátékokhoz.

Bár egyedi méreteiből és elég nagy komplexitásából adódóan a szülők segítségére szükség lesz a babaház összeállításához, de ezt követően bátran hagyhatjuk a kicsiket kiteljesedni. Biztosan nem fognak unatkozni és igen hosszú időn keresztül leköti őket a babaház rejtelmeinek a felfedezése. Egyszerűen remek befektetés és karácsonyi ajándék, amit kár lenne elszalasztani. A kiváló minőség és a kedvező ár-érték arány, mind biztosított. A kiváló alapanyagoknak hála nagyon sokáig fog tartani és rengeteg feledhetetlen órát nyújt majd a gyerkőcöknek.